Εvolution – Χρησιμοποιείστε το στο έπακρο!!!


Το evolution όλοι το ξέρετε. Είναι ένα πρόγραμμα για διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ημερολογίου. Έρχεται προεγκατεστημένο στο fedora και βρίσκεται στην κατηγορία Εφαρμογές>Γραφείο.

Αν τυχών και δεν το έχετε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ ή από εδώ





Με το evolution κατ' αρχήν μπορείτε να κάνετε τα απλά: να στέλνετε mail, να διαβάζετε τα εισερχόμενά σας κτλ, όπως ακριβώς θα κάνατε αν ανοίγατε έναν browser. Το evolution διευκολύνει την υπόθεση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς σας ενημερώνει με ειδοποίηση την στιγμή που λάβετε ένα e-mail.





Χρησιμοποιώντας το evolution όμως έχετε ένα ακόμα πλεονέκτημα: μπορείτε να στείλετε ένα συνημμένο άμεσα στο δεξί κλικ του Ναυτίλου! Στο αρχείο που θέλετε θα πατήσετε sent to, το e-mail του δέκτη και το μήνυμά σας θα αποσταλεί χωρίς να ανοίξετε καν το evolution!






To evolution mail & calendar όπως μαρτυράει και το ολοκληρωμένο του όνομα δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα για e-mail. Μέσω αυτού μπορείτε να φτιάξετε το ημερολόγιό σας για να διαχειρίζεστε σωστά τον χρόνο σας.




Ακόμα μπορείτε να έχετε μια δυναμική to-do-list χωρισμένη σε κατηγορίες, ανάλογα με το είδος της δουλειάς που έχετε όπως εδώ:




Θα μου πείτε «σιγά το πράγμα». Όντως υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που να κάνουν τα ίδια πράγματα το evolution όμως (όταν δουλεύετε σε gnome) μπορεί να σας τα «σερβίρει» όλα αυτό στο clock applet του gnome. Πατώντας το, εκτός από το καθιερωμένο ημερολόγιο και τον χάρτη που υπάρχουν μπορείτε να έχετε το ημερολόγιό σας και την to-do-list που μπορείτε να διαχειρίζεστε εκείνη την στιγμή σημειώνοντας όποιο γεγονός θέλετε ως ολοκληρωμένο. Καλό ε;








Δείτε ακόμα ΕΔΩ πως θα ρυθμίσετε το evolution στην αρχή για έναν g-mail λογαρισμό.

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως το thundermail.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Phet – εικονικά πειράματα ανοικτού κώδικα

Fedora Weekend [18-19 Οκτωβρίου]

Εγκατάσταση CUDA για GPU υποστήριξη στο Tensorflow