Το Fedora 15 έχει σχεδόν φτάσει, αφού μόνο λίγες ημέρες μένουν για την επίσημη κυκλοφορία του. Η έκδοση αυτή αναμένεται να είναι η καλύτερ...

Fedoraplus | Εγκαταστήστε τις κλειστές/απαραίτητες εφαρμογές με δύο κλικΤο Fedora 15 έχει σχεδόν φτάσει, αφού μόνο λίγες ημέρες μένουν για την επίσημη κυκλοφορία του.
Η έκδοση αυτή αναμένεται να είναι η καλύτερη με το gnome 3 να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της που θα κοσμεί την διανομή.
Το Fedora 15 θα είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Κάθε χρήστης που περνούσε στο Fedora μέχρι τώρα ήταν αναγκασμένος να κάνει μια ρουτίνα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να εγκαταστήσει απαραίτητα πακέτα που δεν υπάρχουν στην βασική εγκατάσταση του Fedora (mp3 codecs, flash player κτλ).

Στο osarena φτιάχνουμε κατά καιρούς τέτοιους οδηγούς, ώστε κάθε νέος χρήστης να μπορεί να ακολουθήσει μια εύκολη μεν, κουραστική δεν διαδικασία για κάθε εφαρμογή/πακέτο.
codecs
flash
google earth

Το Fedoraplus έρχεται να λύσει αυτά τα προβλήματα κάνοντας την εγκατάσταση τέτοιων, κλειστών κυρίως, πακέτων δύο κλικ υπόθεση.

Η εφαρμογή είναι κάπως έτσι:
Επιλέγοντας το πακέτο που επιθυμείτε πατάτε οκ. Αμέσως ένα τερματικό θα αρχίσει να δουλεύει κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το πακέτο που του ζητήσατε! Τόσο απλά!


Εγκατάσταση:
Για να το εγκαταστήσετε αρκεί να ανοίξετε ένα τερματικό και να δώσετε:
  • su -c 'yum -y --nogpgcheck install http://fedoraplus.com/fedoraplus-1.1-2.fc15.noarch.rpm'

γράφοντας τον root κωδικό σας και μετά
  • su -c 'rpm --import http://dnmouse.org/RPM-GPG-KEY-dnmouse'

Θα το βρείτε στις εφαρμογές ή απλά πατώντας το όνομά του σε ένα τερματικό!!
Τέλος δημιουργεί αυτόματα και εκκινητή στην επιφάνεια εργασίας!

0 σχόλια: