Η ελληνική κοινότητα του Fedora είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλο ένα release party στην Αθήνα, αυτή την φορά με αφορμή τη...

Fedora 15 Release Party


Η ελληνική κοινότητα του Fedora είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλο ένα release party στην Αθήνα, αυτή την φορά με αφορμή την κυκλοφορία της 15ης έκδοσης του Fedora.

Τα media μόλις έφτασαν στα χέρια της κοινότητας και έτσι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε!


Όσοι λοιπόν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά το Fedora και την κοινότητά του ή όσοι απλώς θέλετε να γιορτάσετε την 15η έκδοση της αγαπημένης μας διανομής Linux είστε προσκεκλημένοι στο hackerspace.gr
που βρίσκεται στην οδό Αμπατιέλου, 11 στην Αθήνα την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:00
Δείτε εδώ πως θα έρθετε.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση και συζήτηση πάνω στα καινούρια χαρακτηριστικά του Fedora όπως το Gnome 3 και δημιουργία Live USB (μην ξεχάσετε να τα φέρετε μαζί τα USB Stick σας! ). Ακόμα θα γίνει η καθιερωμένη δωρεάν διανομή CD και DVD με το νέο Fedora και θα δωθούν flyers ώστε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της κοινότητας που θα βρίσκεται εκεί έτοιμη να σας λύσει κάθε απορία!


Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Οργανωθείτε και ετοιμαστείτε για άλλο ένα αξέχαστο realese party!!Δείτε και την επίσημη ανακοίνωση!

0 σχόλια: